Sjednejte si s námi schůzku, rádi Vám řekneme více: 222 286 116, info@techsim.cz
Průmysl se mění… Začněte včas.

Blog

START-UP Program: STAR-CCM+, HEEDS, Simcenter 3D, Amesim

24/07/2021

Využijte pro svůj vývoj digitálního prototypování, které umožňuje software společnosti Siemens a naše plná podpora. Vývoj inovativních produktů od základu není jednoduché a často obnáší vysokou míru sebevzdělávání a boj s nízkým rozpočtem.

Spolu se společností Siemens věříme, že vše začíná vaším jedinečným nápadem. Výhodně vám poskytneme softwarové řešení pro podporu začínajícího podniku, abyste naplno mohli využít váš potenciál. Programy STAR-CCM+, HEEDS, Simcenter 3D a Amesim  jsou řešením, které rychle převede váš nápad ke konkrétnímu produktu a umožní vám prosadit se na trhu. Své nápady tak můžete proměnit v realitu při použití softwaru, které používají velké podniky, za zlomek nákladů.

Pokud máte zájem získat pro svůj start-up produkty/služby, které společnost TechSim nabízí, vyplňte následující formulář a zástupce firmy TechSim vás během dvou pracovních dní kontaktuje. Začínající technologické start-upy žádající o speciální cenovou nabídku musí splnit následující kritéria:

  • Doba podnikání 2 let nebo méně
  • Roční obrat méně než 10 milionů Kč
  • Méně než 10 zaměstnanců
  • Neplatí pro spin-offs a firmy vlastněné existujícími zákazníky

Uvedená nabídka platí pro pronájem softwaru po dobu max. 3 let v rámci jedné objednávky.

Upozorňujeme, že vhodnost stanovení ceny je na výhradním uvážení společnosti TechSim. Pokud vaše společnost nesplňuje všechna výše uvedená kritéria, můžete přesto vyplnit formulář a zástupce firmy TechSim vás osloví, aby prodiskutoval vaše možnosti.

Pokud máte o zařazení do start-up programu zájem, vyplněný formulář  pošlete na info@techsim.cz. 

Akce platí při dodání do 25. 9. 2021.

TechSim Engineering s.r.o., Budějovická 1550/15a 140 00 Praha 4. Ochrana osobních údajů | Cookies