Sjednejte si s námi schůzku, rádi Vám řekneme více: 222 286 116, info@techsim.cz
Průmysl se mění… Začněte včas.

Blog

Simcenter Testing for SMB – dostupné testování pro malé a střední firmy

04/11/2022

Společnost Siemens Digital Industries připravila pro nový fiskální rok akci zaměřenou na dostupné měřící zařízení pro vývojové a testovací laboratoře malých a středních firem. Umožní tak i malým firmám získat plně profesionální měřící vybavení včetně vyhodnocovacího SW Simcenter Testxpress nebo zcela nového špičkového SW Testlab Neo za cenově zvýhodněných podmínek.  
 
Pro oblast NVH měření lze v rámci akce získat kompaktní měřící ústřednu SCADAS XS v 6ti až 12ti kanálové konfiguraci s kompletem programů pro akvizici a analýzu (FFT a modální analyzér, data synchro recorder, atd.) měřených dat za cenu od 12.000,- do 15.000,- EUR.
 
Ještě výhodnější je nabídka pro multifyzikální měření. Komplet SCADAS RS uzpůsobený pro měření v exteriéru dokáže běhen testu měřit a synchronizovat širokou škálu senzorů, včetně tenzometrů, akcelerometrů, senzorů posunu, silových senzorů, termočlánků, snímačů otáček kol, tlakových snímačů, polohy globálního navigačního satelitního systému (GNSS) a další veličiny. Opět kompletně se SW vybavením je v rámci akce dostupný od 15.000,- do 20.000 EUR, podle počtu měřících kanálů, který se pohybuje od 12ti do 24.
 
Více informací o probíhající akci Vám rádi poskytneme v rámci uvedených kontaktů.

Simcenter testing portfolio si můžete prohlédnout zde.

TechSim Engineering s.r.o., Budějovická 1550/15a 140 00 Praha 4. Ochrana osobních údajů | Cookies